Rent vand

Hvad er ultra rent vand!


Ultra rent vand indeholder hverken kalk, salte eller andre urenheder der kan sætte sig på glasset. Vandet er polariseret og bliver opvarmet til ca 43°C.

Du vil opleve at vandet meget hurtigt driver af dine vinduer, og derved efterlader dem helt rene, uden striber.

Hvad er en Omvendt Osmose?


En omvendt osmose er et filter med meget fine masker som adskiller vand fra kalk, salt og mineraler. Alle tilsætningsstoffer ledes til et afløb, og det rene vand ledes f.eks. til en bufferbeholder – eller videre til et Deioniseringsfilter. En Omvendt Osmose kan (i den rette udgave og opsætning) f.eks. bruges til at filtrere havvand så det kan drikkes.


Tegningen her demonstrerer den omvendte osmose meget fint:

A: Tilført tryk (enten fra vandhane eller boosterpumpe)

B: Forurenet vand

C: Forurenede partikler

D: Omvendt Osmose membran

E: Renset vand (ikke ultra rent – mellem 4-30 ppm)

F: Vand ud

Hvordan fremstilles ultra rent vand?


Selve vandproduktionen foregår ved at du tilfører vand til rentvandsanlægget hvorefter 4-trins forfiltreringen renser vandet til at være Ultra rent (0 PPM). Herefter er vandet klar til brug.


Hvad betyder DI Filtrering?


Af engelsk “Deionization” som dækker over udtrykket at vende retningen for ionerne i vandet. DI granulat er små harpikskugler som behandler vandet fra postevand til Ultra rent vand. Selve deioniseringen bruger ikke salt, hvilket gør det til en miljøvenlig valg til rensning af vand. Vandet skylles mellem negative og positive elektroder (di-granulat), og de respektive ioner bevæger sig i retning af deres modsatte ladning. Disse ion kondensatorer bliver mættet, og derefter vendes deres polaritet – og således fanges de skadelige stoffer i vandet. Efter dette, er vandet skyllet og rent, klar til at blive brugt til vinduespolering, facadevask, solcellevask m.m.

Denne fremgangsmåde har en meget hurtigere cyklus end typiske blødgøringsmidler, og en lavere omkostnings pris, og derfor er det en perfekt løsning til vask af vinduer.

Ring eller brug kontaktformularen, så kontakter vi dig for at give et uforpligtende tilbud.